Natuurstenen schouw

Sfeer en warmte in huis

Een schouw staat voor sfeer en warmte. Een comfortabele plaats om op te zoeken. De uitstraling van vuur geeft geborgenheid en versterkt het samenzijn. Genieten van warmte en de schoonheid van het stenen kunstwerk. Een gebeeldhouwd meubel wat naar wens is gemaakt en uw huis voorziet van een geheel eigen karakter. Eigenzinnig en toegankelijk, een huis met gevoel, een plek die leeft in een ruimte waar geleefd wordt. Een schouw met een vuurpartij is immers meteen het gezelligste plekje in huis. Een Cheminée schouw blijft.

Natuursteen maak elke schouw uniek

Omdat het in de afwerking gaat om details. De eerste keuze voor een stijlschouw maakt Cheminée Holland in de steengroeven van Frankrijk en Spanje. Daar wordt een uiterst nauwkeurige selectie uit de grote verscheidenheid aan steensoorten gemaakt. De jaren hebben ervoor gezorgd dat geen steen dezelfde is. Kleur, structuur, en adering zullen uiteindelijk bij iedere schouw verschillend zijn. De kwaliteit blijft echter gelijk. Cheminée kwaliteit.

Maatwerk is ons standaard

Cheminée Holland heeft zich gespecialiseerd in stijlschouwen en een keuze gemaakt uit de voorradige steengroeven, materialen en mogelijkheden. Dat heeft geresulteerd in een bijzonder aanbod. Bij Cheminée Holland vindt u een grote verscheidenheid aan schouwen in de meest uiteenlopende materialen en ontwerpen. Strak, sober, sierlijk of bescheiden. In Frans dan wel Spaans marmer of kalksteen. Traditioneel of eigentijds. Wij zorgen voor een schouw die past. Een model dat zit als gegoten, het vuur koesterend, is een lust voor het oog. Cheminée schoonheid.

Collectie

Cheminée cathalogus