Wanneer geldt deze disclaimer?

De  disclaimer geldt als u de websites www.cheminee.nl of een subdomein hiervan bezoekt

Van wie is deze website?
Cheminée Holland is eigenaar van de website. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van Cheminée Holland zijn:

Cheminée Holland
Protonenlaan 32
5405 NE Uden
Netherlands

Aanvullende informatie.

Cheminée Holland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68726341
Cheminée Holland ‘s Btw number is NL150169140B03.

Wat moet U weten als U de website bezoek?

Informatie. Op de website staat alleen algemene informatie over de Cheminée Holland collectie. Dat betekent dat modellen vermeld de website van Cheminée Holland   misschien tijdelijk niet leverbaar zijn of uit de collectie zijn. We geven u op de website daarom geen garantie dat elk model voorradig is bij Cheminée Holland . Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website de beslissing neemt een verkoopovereenkomst te sluiten met uw klant. Als u zekerheid wilt hebben dat het model leverbaar is, neem dan contact met ons op.

Bereikbaarheid website. We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Fouten op de website. We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo volledig mogelijk is. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Auteursrechten. Alle informatie op de website is van Cheminée Holland . Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. U mag de informatie op onze website gebruiken voor promotiedoeleinden, bijvoorbeeld voor reclame of een weblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.cheminee.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. Gebruikt U beeldmateriaal van Cheminée Holland. voor commerciële doeleinden dient u het Cheminée Holland logo en/of de naam van Cheminée Holland  duidelijk zichtbaar te vermelden.

Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden

Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.